Η Τεχνική & Κατασκευαστική εταιρία ΣΑΝΗΣ δραστηριοποιείται από το 2002 αναλαμβάνοντας έργα υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Με γνώμονα την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, η εταιρία φέρνει εις πέρας κάθε μορφής έργο, πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια προς τον πελάτη και το περιβάλλον.


Βασική φιλοσοφία της ΣΑΝΗΣ είναι να παρουσιάζει ριζικές και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε έργο, προκειμένου αυτό να εξελιχθεί σωστά, όσον αφορά στην αρχιτεκτονική του μελέτη αλλά και τη μετέπειτα υλοποίηση του. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες, η εταιρία δημιουργεί κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο και ενσωματώνονται πλήρως στο γενικότερο τοπίο της εκάστοτε περιοχής. Πάντα με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών που συνιστούν ό, τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά.

Το φάσμα δραστηριοτήτων της ΣΑΝΗΣ είναι ιδιαίτερα ευρύ∙ από ιδιωτικές κατοικίες και γραφεία μέχρι δημοσία κτίρια και έργα (βλ. ΕΡΓΟΣΕ, Λαμία), η εταιρία αναλαμβάνει project σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτου δυσκολίας και απαιτήσεων. Ωστόσο, η εταιρία εστιάζει κυρίως σε έργα που αφορούν σε σιδηροδρομικές γραμμές, εμπορικούς σταθμούς, ανισόπεδες διαβάσεις, σήραγγες, αποθήκες εμπορευμάτων κλ. Όλοι οι συνεργαζόμενοι τεχνικοί είναι πτυχιούχοι ενώ κατά διαστήματα παρακολουθούν σεμινάρια ώστε να είναι συνεχώς ενήμεροι των νέων τάσεων και εφαρμογών του κλάδου.

Κλείστε ένα ραντεβού στο χώρο σας με έναν από αυτούς. Ο τεχνικός μας πρώτα θα μελετήσει τη διάταξη του χώρου και κατόπιν θα σας προτείνει την ιδανική λύση για εσάς, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και επιθυμίες σας.